Üzemeltetés

Üzemeltetés

 

 

Vált már elérhetetlenné a weblapja, állt már le a levelezése? Nem indult reggel a számítógépe?  

Nem tudta megnyitni az e-mailen kapott csatolt állományokat?

 

 

Az általunk üzembe helyezett rendszerek, legyen az otthoni személyi számítógép, notebook vagy szerver és irodai hálózat - garanciát vállalunk, ill. vállaljuk üzemeltetését, átalánydíjas felügyeletét, a felhasználók telefonos, e-mailes, vagy éppen igény esetén személyes supportját. 

 

 

 

Tehát ha egyszer megcsináltatja tökéletesre a gépét, akkor ezzel időt, pénzt és nem kevés bosszúságot spórolhat meg. Vállaljuk ezen kívül, hogy igény esetén negyed vagy fél évente átvizsgáljuk és kitakarítjuk számítógépét. Hiszen átlagos használat mellett is ennyi idő alatt mind fizikálisan rengeteg port szippantanak be az apró alkatrészek. Ez a por lerakódik az áramkörökön és könnyen rövidzárlatot okozhat a számítógép részleges vagy teljes üzemzavarához vezethet.

Ezzel párhuzamosan érdemes a számítógép szoftveres felülvizsgálata is időnként. Ennyi idő alatt ugyanis általában mindig összeszed egy két kis kellemetlenkedő, a böngészés során letöltődő programot a felhasználó. 

 

A rendszeres karbantartással megelőzheti az egyszeri nagyobb kiadást. így csökken az üzemeltetési költség is.

 

 

Otthoni számítógép, asztali PC, notebook felhasználók számára és kisvállalkozások számára egyaránt ajánljuk fenti szolgáltatásainkat.

 

 

Kivitelezés

 

Vállaljuk telephelyek, irodák, vagy irodaépületek kábelezését, vagy vezeték nélküli technológiával történő internet ellátását. Web, levelezés, csoportmunka funkcióra alkalmas szerverek beszerzését, konfigurálást és üzemeltetését.

A vezetéknélküli (wifi)  technológiával nagy kiterjedésű terek is lefedhetőek, költözés esetén az infrastuktúra teljes egészében vihető, így nem szükséges a kábelezés költségeit újból teljes egészébenkifizetni. A kollégák és számítógépek, notbookok mobilitása megnő, hiszen nem szempont az internet kábel hosszúsága, vagy, hogy a helység mely sarkába lett eredetileg kiépítve.