Zöld gondolat - Társadalmi szerepvállalás - Környezettudatos viselkedés

 

 

Ismerjen meg kollégáinkat és rajtuk keresztül cégünket is!  Valljuk, hogy mindenkinek, minden egyénnek és minden cégnek erejéhez mérten támogatnia kell közhasznú célokat és elképzeléseket. Ezért nyereségünk egy részét visszaforgatjuk az alábbi módon közhasznú célok támogatására.

 

Cégünk és kollégáink - erejükhöz mérten - következő területeken igyekszik kivenni szerepét a karitatív célok támogatásában.

társadalmi szerepvállalás | zöld gondolat

 

Ingyenes weblapépítés közhasznú és kiemelten közhasznú társaságoknak egyesületeknek. E-mail cím, web tárhely, reklám és tartalom szolgáltatás.

 

Ingyenes tanácsadás és válaszadás e-mailben feltett kérdésekre.

 

Véradás - "1 csepp élet".


Mentse a fájlokat és az erdőket! Csak akkor nyomtasson, ha tényleg szükséges. Magyarországon évente 830 ezer tonna papírt használunk, ez legkevesebb 10 millió fa életébe kerül.
 

Használt számítógép alkatrész (elektronikai hulladék), használt toner begyűjtés és elszállítás. Szelektív hulladékgyűjtés. Gyűjtse Ön is szelektíven a hulladékot.

 

Használjon újrahasznosítható termékeket. Így azokat szelektíven gyűjtve ismételten felhasználhatóak. Válassza a Recycled, újrahasznosítható, vagy újrahasznosított feliratú, újrafeldolgozott termékeket. Ezekkel is hozzájárulva a környezetünk megóvásához, mely mindannyiunk közös érdeke. 

 

Energiatakarékosságiszolgáltatásainkról részletesen itt olvashat!

 

Természetesen a fentieken kívül vállalunk egyedi igények szerinti, tervezést, kivitelezést. Személyre szabott ajánlatért vegye fel a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén valamelyik kollégánkkal.