Jogi nyilatkozat

A Computer Klinika Informatikai Szolgáltató és Kereskedelmi Bt. jogi és adatvédelmi nyilatkozata

 


Az alábbi feltételek az internetes oldal használatát szabályozzák. Amennyiben feltételeinket nem fogadja el, kérjük azonnal zárja be az oldalt. Néhány kifejezés meghatározása a szöveg végén található.

 

FIGYELEM!

 

KÉRJÜK, HOGY A KÖVETKEZŐ INTERNETES OLDALAK HASZNÁLATA ELŐTT OLVASSA EL AZ ALÁBBI HASZNÁLATI FELTÉTELEKET:

INTERNETOLDALAINK HASZNÁLATÁVAL ÖN EZEN FELTÉTELEKET MAGÁRA NÉZVE KÖTELEZŐNEK FOGADJA EL. AMENNYIBEN ÖN A HASZNÁLATI FELTÉTELEKET NEM FOGADJA EL, KÉRJÜK ZÁRJA BE A BÖNGÉSZŐ ABLAKOT VALAMINT RENDELÉSÉT A Cklinika.hu INDOKLÁS NÉLKÜL ELUTASÍTHATJA!

 

 

A Cklinika.hu fenntartja a jogot a rendelkezésre bocsátott információk megváltoztatására vagy módosítására. Az Cklinika.hu törekszik ezen információk folyamatos frissítésére, azonban azok teljességéért, helytállóságáért, esetleges módosulásáért, hitelességéért nem vállal felelősséget. A weboldalain megjelenő információk és adatok bármilyen módon való felhasználása kizárólag a felhasználó saját felelősségére történhet.

Az Cklinika.hu honlapjáról linkek segítségével elérhető partnercégek weboldalain szereplő információkat cégünk nem ellenőrzi, ezek elérhetőségéért, tartalmi helyességéért felelősséget nem vállal.

A Cklinika.hu nem felel azokért a károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalakkal kapcsolatban, azok használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírus által, vonal- vagy rendszerhibából, az információtovábbítás esetleges késedelméből, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatása következtében, vagy más hasonló okból következnek be. Az interneten továbbított elektronikus üzenet tartalmához illetéktelen személyek potenciálisan hozzáférhetnek, annak tartalma módosulhat, illetve az üzenet elveszhet.

A Computer Klinika weboldalai, az azokon megjelenő grafikák, szövegek, képek, információk és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt állnak, azok felhasználására és felhasználási jogának átruházására kizárólag az Computer Klinika jogosult.

Kérjük, hogy üzleti döntéseinek meghozatala előtt mindenképpen kérjen közvetlen felvilágosítást az adott szakterületen jártas kollégánktól, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.  

 

Ön ezt az oldalt kizárólag a saját felelősségére használja. A Cklinika.hu nem garantálja, hogy az oldal hibáktól, vírusoktól vagy a számítógépre más módon ható hibáktól mentes. A Cklinika.hu nem garantálja, hogy az információk a megtekintésük idején is időszerűek. A fentiek figyelmen kívül hagyásából eredő károkért a Cklinika.hu felelősséget nem vállal. A weboldalain megjelenő információk és adatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak.

 

 

ÜZLETSZABÁLYZAT
Az általunk hirdetett és megjelentetett termékek, szolgáltatások nagyrészt raktárról, azonnal átvehetőek vagy 72 órán belül, külön igény esetén kiszállítással is.

Minden esetben kérjük, hogy telefonon is érdeklődjön az aktuális raktárkészlet felől! Kollégánk készséggel visszahívja Önt igény esetén!
A megrendeléssel szállított típusok esetén minimum 1 nap, maximálisan 3 héten belül teljesítünk.
Ajánlataink csak a készlet erejéig érvényesek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk!
 
A computerklinika.hu bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatja a jelen Oldalakon található anyagokat vagy a bennük vázolt termékeket és árakat.
A jelen Oldalakon nyilvánosságra hozott információ vonatkozhat olyan termékekre, szolgáltatásokra és programokra is, amelyek az Ön országában nem állnak rendelkezésre.
Kérjük, hogy kérjen tanácsot és információt a  computerklinika.hu kapcsolattartásért felelős személyétől arra nézve, hogy melyek azok a termékek és/vagy szolgáltatások, amelyekhez Ön is hozzájuthat. Amennyiben az alkalmazandó jogszabályok a fent jelzett felelősségkorlátozást nem engedélyezik, úgy a fenti rendelkezések Önre nem vonatkoznak.


 

A honlapon található, az ott feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és bármikor - előzetes tájékoztatás nélkül is - megváltozhatnak. A weblapon talalható összes ajánlat a raktárkészlettől függően érvényes. A fotók nem szerződésszerűek. Vis major esetekben a cég nem tud felelősséget vállalni. A weblapon található információk, alkatrészek, szolgáltatások nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek, a pontos akciókért és ajánlatért minden esetben egyeztessen kollégánkkal.  
Hivatalos írásbeli megrendelésig nem számít hivatalos megrendelésnek vagy csak előrendelésnek minősül. Akcióink a készlet erejéig vagy a visszavonásig érvényesek. A leszállítást követően az árú ellenértékének átutalásáig / kiegyenlítéséig az adott termék, szolgáltatás a cég tulajdonát képezi. Nem fizetés esetén a cég jogosult a szolgáltatást szüneteltetni a leszállított alkatrészeket visszaszállíttatni. Szolgáltatás esetén késedelmes vagy nem teljesítés esetén a szolgáltatást korlátozhatja, szüneteltetheti.

 

SZELLEMI TULAJDON JOGOK
Az oldallal kapcsolatos és azon található szellemi tulajdonhoz fűződő jog kizárólagos tulajdonosa a Cklinika.hu. A Cklinika.hu előzetes írásbeli engedélye nélkül semmilyen információ sem másolható az oldalról. Ön csak az oldal megtekintésére és az oldal tartalmának kinyomtatására jogosult. Az oldalon található információkat, anyagokat csak személyes használatára és / vagy a Cklinika.hu termékeivel kapcsolatos döntéseihez használhatja fel. Az oldalon megtekintett, vagy az arról kinyomtatott tartalom nem másolható, nem hozható nyilvánosságra, illetve nem értékesíthető.


 

TERMÉKEK ÉS ÁRAK
A Cklinika.hu folyamatosan törekszik termékeinek korszerűsítésére, ez okból az oldalon található bármely információ változhat. Az oldalon található specifikációk, árak a megtekintés időpontjában lehet, hogy már nem időszerűek. A legfrissebb információkért kérjük lépjen kapcsolatba valamelyik kollégánkkal. 

 

 

SZEMÉLYES ADATOK
Az Ön által megadott és rögzítésre kerülő információkat a Cklinika.hu kizárólag üzleti céljaira használja fel, amely Cklinika.hu által forgalmazott termékekhez, szolgáltatásokhoz és a hozzájuk kapcsolódó termékekhez és szolgáltatásokhoz fűződő piackutatásából és értékesítéséből áll. Ön az információknak a Cklinika.hu részére való elküldésével elfogadja, hogy a Cklinika.hu felhasználhatja ezeket az információkat piackutatás és egyéb marketing tevékenység céljából a 1995. évi CXIX. törvényben meghatározottak betartásával. A Cklinika.hu most is, és a jövőben is megőrizheti és felhasználhatja ezeket (és az Öntől kapott egyéb információkat) abból a célból, hogy (i) tájékoztassa Önt az érdeklődésére számot tartó termékekről és szolgáltatásokról; (ii) piackutatások céljából; illetve (iii) a kölcsönösen elfogadott árukról és szolgáltatásokról. Ezen információkat az előbbi célokból a Cklinika.hu átadhatja hivatalos kereskedői hálózatának és a Cklinika.hu cégcsoport egyéb tagjainak, illetve más cégeknek is.  Ha Ön nem kíván ilyen jellegű információkat kapni, valamint nem járul hozzá adatainak a fentiekben ismertetett célból történő továbbításához, kérjük a személyes adatok elküldése előtt a kérdőív megfelelő mezőjében ezt jelezze.

Ha Ön nem járul hozzá, hogy a Cklinika.hu, illetve partnerei a továbbiakban is felhasználják ezt az információt, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.

Az 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseinek megfelelően Ön kérheti a Cklinika.hu által Önről rögzített "személyes adatainak" megtekintését, módosítását vagy törlését. Tájékoztatjuk, hogy adatkezelésre vonatkozóan további kérdéseit az alábbi címen teheti fel, valamint ezen a címen jelezheti adataiban bekövetkezett változásokat, valamint itt kérheti adatainak törlését is: Cklinika.hu Szeged, Honvéd tér 5/b, Ügyfélszolgálat.

Tájékoztatjuk, hogy – tekintettel arra, hogy a Cklinika.hu egyes szolgáltatásaink igénybe vételéhez szükség lehet az Ön bizonyos személyes adatainak kezelésére, hogy amennyiben Ön az adatainak kezeléséhez történő hozzájárulását nem adja meg, vagy azt visszavonja, úgy előfordulhat, hogy a Cklinika.hu egyes szolgáltatásai az Ön számára nem lesznek hozzáférhetők.Ha Ön már ügyfelünk, a Cklinika.hu jogosult az Önnel való kapcsolatának adminisztrálásához az Ön személyes adatait felhasználni. Példaként említhetőek a számlázási adatok, valamint az átalánydíjas szerződések. A Cklinika.hu-t a jogszabályok a kapcsolat végét követően is kötelezhetik az információk megőrzésére.

 

KAPCSOLATFELVÉTEL A Cklinika.hu-NAL

Ha kapcsolatba kíván lépni a velünk, a következő címen írásban megteheti: Cklinika.hu vagy www.computerklinika.hu, valamint Computer Klinika Bt. 6722 Szeged, Honvéd tér 5/b.

 

NEM SZEMÉLYES JELLEGŰ ADATOK AUTOMATIKUS GYŰJTÉSE
Önről nem személyes jellegű adatok automatikusan gyűjthetők az internetes oldal meglátogatásakor (például az Ön által használt internetes böngésző típusa, vagy az Ön által utoljára meglátogatott internetes oldal címe). Ezek alapján az Ön személye nem azonosítható, de a Cklinika.hu-nak segítséget nyújt az oldal tökéletesítésében (például a népszerű oldalak feltérképezésével).
Az oldal látogatásakor bizonyos információk az Ön számítógépén automatikusan letárolásra kerülhetnek, ezeket a közismertebb néven "cookie"-nak nevezünk. A "cookie" célja például az információk újbóli begépelésének elkerülése az oldal újbóli meglátogatásakor. Amennyiben ezt a szolgáltatást nem kívánja igénybe venni, kérjük tiltsa le internetes böngészőjében az erre vonatkozó opciókat.

A Cklinika.hu által eszközölt folyamatos műszaki fejlesztések biztosítják a biztonsági intézkedések meglétét és folyamatos fejlesztését az Ön személyes adatainak védelmében.

 


IRÁNYADÓ JOG
Az internetes oldal használatával ön elfogadja, hogy az oldalon található kommunikáció valamint az adatkezelés vonatkozásában a magyar jog az irányadó.