Levelezéshez


 

 

 



Mozilla Thunderbird v2.0.0.6

Magyar nyelvű, ingyenes szoftver
Honlap: www.mozilla.com/thunderbird

Több egymástól független e-mail cím kezelésére alkalmas, beépített helyesírás ellenőrzővel és többek közt tanítható spam szűrővel rendelkező e-mail kliens. Csak meg kell jelölni, hogy mely levelek a kéretlen reklámlevelek, s melyek a normál levelek. Egy idő után a program nagy biztonsággal automatikusan megjelöli a spam-eket.

A letöltéshez kattintson ide


Ha már telepítette a Thunderbird programot innen töltheti le a különböző nyelvekhez (köztük magyar is!) tartozó helyesírási szótárakat,


POPFile v0.22.5


Magyar nyelvű ingyenes program
Honlap: http://getpopfile.org/
Tanítható Spam szűrő program. A program telepítése után a levelezőprogramot át kell állítani, hogy az új e-maileket a POPfile programon át kérje le. Így a POPfile eltudja végezni a levelek elemzését, és meg tudja jelölni a leveleket tetszőleges csoport szerint. (Akár külön jelezheti, ha munkával kapcsolatos, vagy személyes esetleg kéretlen reklámlevél érkezett.) A program kezelőfelülete böngésző segítségével érhető el, és itt tanítható is a levelek felismerésére. Némi tanítgatás után akár 99%-os pontosságot is elérhetünk vele.

A letöltéshez kattintson ide


Honlap készítéséhez

Kezdőknek elsősorban az újonnan kifejlesztett Mozilla honlapszerkesztőjének használatát ajánljuk. Ez egy grafikus szerkesztőprogram, melyekben a HTMl kóddal egyáltalán nem kell foglalkoznunk.


 1st Page 2006 v3.0CD2005

Angol nyelvű, shareware szoftver
Honlap: www.evrsoft.com

Kiváló egyszerre WYSIWYG és kód alapú HTML szerkesztő program, sok példával, sablonokkal, Javascriptekkel. Különböző szinteken használható (kezdő, haladó, szakértő). Feltétlenül ajánlható angolul tudóknak, akik honlapjukat HTML kódszerkesztővel készítik.

A letöltéshez kattintson ide


Egyéb internetes programok

 FileZilla 3.0.1

Magyar nyelvű, nyílt forráskódú ingyenes szoftver
Honlap: filezilla.sourceforge.net

Grafikus felületű FTP kliens. Támogatja a megszakadt fájlok letöltését, valamint a több szálon futó letöltést is. FTP elérés mellett lehetőséget nyújt SFTP és SSL titkosítást használó FTP kapcsolat létrehozására is.

A letöltéshez kattintson ide