Telefon költség

Telefon és fax költség

 

 

Alábbi ajánlatunk magánszemélyek és Kis- és Középvállalkozások (KKV-k) számára egyaránt megoldást jelenthet a telefonköltségek optimalizálására.

 

Kinek éri meg?

 

Elsősorban a nagyfogyasztóknak éri meg és ott is főleg a bel - és  külföldi vezetékes hívásokra vonatkozólag. Természetesen a mobil hívásokra is versenyképes megoldásokat kínálunk!

 

Tekintsünk egy példát: Ha az Ön havi (bel és/vagy külföldi) vezetékes hívásainak költsége eléri vagy meghaladja a 10.000.- Ft-ot. Ebben az esetben akkor hozzávetőleg 25%-os költségmegtakarítás érhető el. 

Ha az Ön havi telefonköltség meghaladja az 50.000.- Ft-ot, akkor pedig a megtakarítás mértéke meghaladhatja az 50%-ot! Havi 100.000.- Ft-os hagyományos telefon költség esetén pedig akár 70%-ot is elérheti. Arról nem is beszélve, hogy magasabb elszámolási százalékot is tud alkalmazni, mint a hagyományos telefonszolgáltatás esetén.

 

A fenti számokból is egyértelműen kítűnik, hogy egy nagyobb család, vagy egy kisvállalkozás komoly megtakarítást érhet el az általunk javasolt megoldással.

 

Mostantól nem kell gyorsan befejeznie a beszélgetést.

 

Kollégái is nyugodtan felhívhatják a vidéki rokonokat!

 

Nem kell sürgetnie vevőit, hogy gyorsabban diktálja le a megrendelést!

 

 

És ez még nem minden!

 

Hisz ez a kedvezményes lehetőség kiterjed számos külföldi országra is! Pontos részletekért vegye fel a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. kollégánkkal. Az előző havi / negyedéves / éves telefonszámlák tükrében megadjuk az Önnek legkedvezőbb megoldást és ajánlatot. Számoljon utána, számoljon velünk! Hozzon családja és cége számára is kedvező döntést! 

 

A pontos technikai feltételekért, vegye fel a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. kollégánkkal, kollégánk a megadott elérhetőségen visszajelez! 

 


Természetesen a fentieken kívül vállalunk egyedi igények szerinti, tervezést, kivitelezést. Személyre szabott ajánlatért vegye fel a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén valamelyik kollégánkkal.