KKV

KKV - Kis és középvállalkozások részére

 


Rendszergazda szolgáltatások, távfelügyelet, átalánydíjas szerződés
 

Web, e-mail, sms szerver üzemeltetés az Ön hatékonyságáért!

 

Érje el leveleit, céges adatait biztonságosan az összes telephelyről és bárhonnan a nagyvilágból!


Ne bízza barátaira, ismerőseire a számítógépes rendszerét, mert abból ha nem is mindig, de jellemzően csak baj van. Az ingyen, szívességből végzett munka, előbb - utóbb megbosszulja önmagát.
Kis és középvállalkozásoknak nyújtunk informatikai szolgáltatás. Talán ön is tette már fel a kérdés a titkárnőjének, kitől kell az e-mail címet kérni, ki a hardveres, hogy megjavítsa a gépünket, a weboldalunkat ki kezeli? A nyomtatót a faxot ki szervizeli, ha kifogyott a patron, a toner, ki az aki még aznap kicseréli. És még sorolhatnánk!
Régen ez általános volt, de ma már az egyszerűbb megoldást érdemes választani. Hiszen senki nem engedheti meg, hogy napokig, ne nézzen levelet, ne fogadjon faxot, vagy esetleg ne tudjon árajánlatot adni.
Cégünk komplett szolgáltatásként havi díj fejében kezeli, cége egész rendszerét, így nem fordulhat elő, hogy elvesznek a saját rendszerükben. Az általunk kezelt cégek nyugalomban, és biztonságban használják rendszerüket, mert tudják ha baj van, mi megyünk és megoldjuk az esetlegesen felmerülő problémákat. Igény esetén segítünk a nagyobb szolgáltatókkal való kapcsolattartásban. Vagy céges szolgáltatásai monitorozásában.

Ne feledje, minden információ, adat érték. Előzze meg az adatvesztést! Gondolkodjon előre és kösse meg cége általánydíjas szerződését még ma!

Kérjen személy szabott ajánlatot Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. vagy jelezze igényét a webes felületünkön keresztül!

 

 

Hatékony kapcsolattartás! Optimális költségek! Növekvő bevételek!

 

Csökkentse, optimalizálja céges költségeit, partnereivel legyen optimális a kapcsolattartás.

Kedvező vezetékes és mobil tarifák közül választhat. Kollégái  - természetesen a megfelelő biztonság mellett - elérheti a teljes céges funkcionalitást, így munkájuk mobilissá válik.

Értesítse gyorsan e-mailben, automata telefonhívással vagy éppen sms-ben partnereit az új akciókról, információkról. Mérje le a célba jutás eredményességét! Vegye mindezt igénybe szolgáltatásként és számolja el; Vegye igénybe szolgáltatásainkat!

 

 

 


Természetesen a fentieken kívül vállalunk egyedi igények szerinti, tervezést, kivitelezést. Személyre szabott ajánlatért vegye fel a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén valamelyik kollégánkkal.